Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompanija Meridian, regionalni lider u industriji igara na sreću, postala je ponosni sponzor FK Sarajevo.

Početak višegodišnje saradnjesa FK Sarajevo najavila je Biljana Regulić, generalni direktor kompanije Meridian BiH, koja je istakla da je ulaganje u sportnjihovo strateško opredjeljenje, te da klub sa Koševa sigurno zaslužuje podršku u svakom smislu.

– U FK Sarajevo prepoznali smo borbenost, entuzijazam, trud, želju i volju za što boljim rezultatima, kako na terenu, tako i van njega. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama, sa istim ciljem i ambicijama, uraditi mnogo. Uz navijače kakve ima klub tako bogate istorije, uz pune tribine na Koševu, snažno idemo po jesenju titulu- kazala je Regulić.

 

U okviru ovog partnerstva, kompanija Meridian podržala je i SFK Sarajevo, najtrofejniji ženski kolektiv u Bosni i Hercegovini.

U FK Sarajevo od nove saradnje očekuju višestruke benefite, s obzirom na to da će Meridian, u narednom periodu, podržati njhove sportske napore i dati svoj doprinos razvoju lokalne zajednice.

 

– Želimo da kroz naše aktivnosti zajedno promovišemo sportsku strast, te da kreiramo zanimljiv sadržaj za sve simpatizere našeg kluba. Zahvaljujemo se kompaniji Meridian, koja je prepoznala svoj poslovno marketinški interes i koja je od danas član naše bordo porodice- kažu u FK Sarajevo.