Početna Sport FK Crvena zvezda u septembru gostuje u Novom

FK Crvena zvezda u septembru gostuje u Novom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegacija FK Sloboda iz Novog Grada, predvođena predsjednikom Mladenom Bosančićem prisustvovala je manifestaciji Dan fudbala Republike Srpske.

Čelni ljudi ovog kluba u Banjaluci su stupili u kontakt sa predsjednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, te generalnim direktorom FK Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem.

Bosančić im je uručio prigodne poklone i pozvao ih da budu gosti kluba na proslavi 110 godina Slobode, koja počinje u julu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kokeza obećao je pomoć FSS Slobodi u obilježavanju jubileja, a Bosančić ga je upoznao sa činjenicom da je Sloboda najstariji klub u RS.

Centralni događaj proslave velikog jubileja kluba iz Novog Grada trebala bi biti prijateljska utakmica Slobode i Crvene zvezde. Terzić je prihvatio da crveno-bijeli budu gosti u Novom Gradu.

Iz Slobode će u narednih nekoliko dana na adresu srpskog šampiona biti upućen i zvaničan zahtjev za odigravanje prijateljskog meča.

Terzić je čelnicima Slobode ponudio dva termina, u maju i septembru, a iz redova crvenih odmah su prihvatili septembar.

Tako će Crvena zvezda u devetom mjesecu prvi put doći u Novi Grad, te kompletirati gostovanja nekadašnje “velike četvorke“ u gradu na Uni i Sani. Sloboda je, da podsjetimo već bila domaćin Partizanu, Dinamu i Hajduku, a evo sada će ugostiti i jedinog evropskog šampiona sa područja bivše Jugoslavije.

Nezavisne

cera - FK Crvena zvezda u septembru gostuje u Novom