Početna Vijesti FC Crystal Palace odao počast šefu svog obezbjeđenja, Prijedorčaninu – Ademu Gredelju

FC Crystal Palace odao počast šefu svog obezbjeđenja, Prijedorčaninu – Ademu Gredelju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu engleske Premier lige između Crystal Palace i Leicester City tužnim povodom obilježio je jedan Prijedorčanin. Naime proteklog vikenda, srčani udar u Londonu pokosio je 52-godišnjeg Adema Gredelja, inače, šefa obezbjeđenja prvog tima kluba iz Londona.

Ljekari su se više sati borili za njegov život, nažalost, pomoći nije bilo. Njegov klub Crystal Palace je u znak poštovanja prema rano izgubljenom članu, jučerašnju utakmicu odigrao sa “crnim florom” oko ruke, a u 52 minuti cijeli stadion je prigodnim aplauzom odao počast šefu svog obezbjeđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adem Gredelj je prijeklom iz Prijedora, kao mlad prošao je torturu logora Omarske i Manjače, u Englesku je stigao početkom 1993. godine, i nakon oporavka odmah se uključio u biznis vezan za obezbjeđivanje lica i objekata. Zbog svoje stručnosti i posvećenosti poslu, prije nekoliko godina dobio je ovu izuzetnu važnu poziciju u Crystal Palace. Iza njega su ostali supruga, sin i kćerka, tačan datum dženaze u Londonu i sahrane u Prijedoru bit će nakandno objavljen.

Dirljivom porukom na oficijelnoj web stranici FC Crystal Palace od Adema Gredelja su se oprostili i članovi kluba.

ASHA prodaja vozila