Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Donosimo vam priču o Lutrakiju, jednom od najljepših odmarališta na obali Egejskog mora.
Lutraki je smješten na oko 80 kilometara zapadno od Atine. Ovo mjesto karakteriše nevjerojatna priroda, bogata istorija i prije svega termalni izvori čija voda ima brojne zdravstvene prednosti.
U ovom tekstu saznaćete sve o smještaju u Lutrakiju, znamenitostima koje možete posjetiti, kao i kako stići do ove destinacije ovog ljeta.

Od 1. jula svake subote možete do Grčke

Dobra vijest za sve ljubitelje ljetovanja u Grčkoj je da će ove godine, zahvaljući agenciji Kontiki, biti organizovani charter letovi iz Banjaluke do Atine.
Počevši od 1. jula, letovi će biti organizovani svake subote.

Hoteli u Lutrakiju

Kada je riječ o smještaju, agencija Kontiki je pripremila ponudu raznovrsnih hotela u Lutrkiju koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih turista.
Bez obzira na to da li ste ljubitelj rizort hotela ili hotela u centru grada, u Lutrakiju ćete sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu.
Iz široke ponude hotela izdvaja se nekoliko njih.

Ramada Poseidon Resort

U nestvarnom ambijentu, nadomak gradića Lutraki, smješten je Ramada Poseidon Resort. Bungalovi, u kojima se nalaze smještajne jedinice, kaskadno se redaju do male šljunkovite uvale na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.
Kristalno čisto more i bujno zelenilo koje okružuju ovaj rizort stvaraju nevjerovatno ugodan osjećaj svim gostima.

Pappas hotel

Ovaj hotel nalazi se na pješčano-šljunkovitoj plaži, smješten na svega 3 km udaljenosti od centra Lutrakija. Okružen zelenilom, sa divnim pogledom na more, predstavlja savršen izbor za miran odmor sa porodicom ili u paru.
U ponudi su takođe i gradski hoteli – Achillion hotel, Paolo hotel, Mantas Sea Side Boutique hotel, Mantas hotel, te Central hotel.
Besplatne ležaljke i suncobrani dostupni su na Kontiki plaži ispred hotela Mantas Sea Side, koji je od hotela Achillion udaljen oko 350 m.
Više detalja o svim hotelima i organizaciji ljetovanja dostupno je na sajtu agencije Kontiki.

Koliko je potrebno izdvojiti za ljetovanje u Lutrakiju?

Cijene za ljetovanje u Lutrakiju, a u koje su uračunati avio prevoz, transfer od i do aerodroma, te smještaj, kreću se od 850 KM do 1.500 KM za šest noćenja.
Cijene variraju u zavisnosti od kategorije hotela, te da li ste izabrali opciju smještaja sa doručkom, polupansion ili smještaj na bazi all inclusive usluge.

Doživite Lutraki u potpunosti

U okolini Lutrakija, pored Korintskog zaliva, postoji mnoštvo arheoloških, ali i prirodnih zanimljivosti koje vrijedi posjetiti.
Posjetioci Lutrakija prije svega imaju tu čast da osjete čari i Egejskog i Jonskog mora, koje spaja zaliv.
Takođe, svi koji ovo ljeto odluče da provedu u Grčkoj, imaće priliku da kroz mnogobrojne organizovane izlete da posjete neke od najljepših mjesta u Lutrakiju, kao i da obiđu kolijevku grčke civilzacije – Peloponez.
Organizovani izleti omogućavaju turistima da upoznaju prirodne i kulturne ljepote Lutrakija, istraže okolinu i steknu nezaboravna iskustva.
Nezavisno o vašem izboru hotela, Lutraki će vas očarati svojom ljepotom, istorijom i mogućnostima za opuštanje i istraživanje.
Takođe, osim Lutrakija, agencija Kontiki iz Banjaluke pripremila je ponude i za odmor u Glifadi.