Početna Prijedorski region EUFOR DONIRAO KOMPLETE PRVE POMOĆI PRIJEDORSKOM CRVENOM KRSTU

EUFOR DONIRAO KOMPLETE PRVE POMOĆI PRIJEDORSKOM CRVENOM KRSTU

Predstavnici LOT tima Slovenije u EUFOR-u danas su donirali sanitetski medicinski materijal Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Prijedor. Uručili su im 55 kompleta sanitetske prve pomoći.

Zoran Veselinović, sekretar Crvenog krsta Prijedor rekao je da je ovaj materijal  uvijek potreban,  a da se ne nabavlja u dovoljnim količinama, zbog ograničenih sredstava sa kojim raspolaže ova organizacija.

“Donacija koju smo dobili  biće iskorištena  u programu  priprema generacijskih  timova prve pomoći prijedorskih škola”, rekao je Veselinović

Pripadnici EUFOR-a, koji su danas uručili donaciju, istakli su da su po saznanju šta je to potrebno prijedorskoj organizaciji Crvenog krsta odmah  kontaktirali Crveni krst  Slovenije,  Ministarstvom  odbrane i Slovenačku vojsku te posredstvom njih od  AMS Slovenije dobili  sanitetski medicinski materijal.

Viljam Kovačič, major komandir LOT tima Slovenije izrazio je želju da se ovaj oblik saradnje ostvari i sa  crvenim krstovima u ostalih devet opština koje pokriva njihov LOT tim.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila