Početna Crna hronika Eksplodirao zračni jastuk na kamionu, Banjalučanin u komi

Eksplodirao zračni jastuk na kamionu, Banjalučanin u komi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banjalučanin Milenko Vujasinović (64), teško je povrijeđen i u dubokoj je komi nakon što je u nedjelju na parkingu u Doboju mijenjao zračni jastuk na kamionu koji je eksplodirao, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako su za “Nezavisne” potvrdili iz UKC RS u nedjelju u 11.15 časova sanitetskim vozilom Opšte bolnice Doboj u UKC RS dovezen je pacijent M. V.

“Pacijent je trenutno hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Prema riječima Dejana Aćića, vršioca dužnosti načelnika ove Klinike, pacijent je primljen sa teškom povredom glavom i inicijalno je hirurški zbrinut. Trenutno je u dubokoj komi, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne”, naveli su iz UKC RS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, policijskoj stanici Doboj 1, u nedjelju oko 09.30 časova, prijavljeno je da je u dobojsku bolnicu dovezen nepoznat muškarac sa povredama u predjelu glave koje je zadobio od aktiviranja zračnog jastuka na teretnom vozilu.

Kako su naveli iz policijske uprave Doboj,  kamion  se nalazilo parkiran na u mjestu Bukovac na području Doboja.

“Po prijavi su postupili policijski službenici te utvrdili da se radi o licu inicijala M.V. iz Banjaluke, koje je nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci”, naveli su iz policije.

Dodali su da je na licu mjesta izvršen uviđaj.

nezavisne.com

ASHA prodaja vozila