Početna Prijedorski region DVIJE PREDSTAVE POSVEĆENE ZDRAVSTVENIM RADNICIMA

DVIJE PREDSTAVE POSVEĆENE ZDRAVSTVENIM RADNICIMA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pozorištu Prijedor, sinoć je odigrana predstava ,, Sve o ženama” koja je bila posvećena zdravstvenim radnicima u znak zahvalnosti za sve ono što rade u vremenu  pandemije virusa korona.

,,Zahvalila bi se pozorištu Prijedor što se sjetilo da organizuje tako nešto, što su nam priredili tu predstavu i samim tim pokazali koliko cijene naš rad. Svi mi zdravstveni radnici smo umorni zbog ove pandemije i ova predstava je došla kao nešto da se opustimo i pobjegnemo od stvarnosti i malo uživamo”- navela je Dušanka Smiljić, glavni tehničar Doma zdravlja Prijedor.

,, Ove dvije predstave su potpuno drugačije, potpuno drugačiji rediteljski pristup, tako da smo dali priliku i našim medicinskim radnicima da odluče koju predstavu žele da gledaju. Korona nas je malo ograničila zbog broja mjesta i zbog toga igramo dvije predstave. Ovo je samo naš način da se zahvalimo svim medicinskim radnicima”- rekla je Mirela Predojević, glumica pozorišta Prijedor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji nisu mogli sinoć doći, imaće priliku da to urade 15.07. kada će za njih biti odigrana predstava ,,Sile u vazduhu”.

kozarski.com