Početna Prijedorski region Dubica: Stipendije za 101 studenta

Dubica: Stipendije za 101 studenta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pravo na stipendiju koja se islaćuje iz budžeta opštine Kozarska Dubica u školskoj 2019/2020 godini ostvario je 101 student prvog ciklusa studija.

U Opštinskoj upravi Kozarska Dubica danas je objavljena odluka o dodjeli stipendija u tekućoj školskoj godini, koju je na osnovu sprovedenog javnog konkursa donio načelnik opštine Radenko Reljić.

Prema navedenoj odluci, pravo na stipendiju ostvario je 101 student, među kojima i oni iz posebnih kategorija, koji su pravo na stipendiju ostvarili bez obzira na prosjek ocjena i vukovci.

Iz Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti saopšteno je da će studenti sa načelnikom opštine Kozarska Dubica zaključiti ugovor o stipendiranju, kojim će se regulisati prava i obaveze stipendista i davaoca stipendija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za isplatu stipendija u budžetu opštine Kozarska Dubica obezbijeđeno je 95.000 KM, a stipendistima će biti islaćeno 10 stipendija u mjesečnom iznosu od 100 KM, dok će apsolventima biti isplaćeno pet stipendija u istom iznosu.

Ugovore sa studentima u petak, 13. marta, u 11.30 časova u velikoj sali Skupštine opštine, potpisaće načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić, a Odluka o stipendiranju objavljena je na oglasnoj tabli u šalter-sali opštine i internet stranici www.kozarskadubica.org.

Srna

ASHA prodaja vozila