Početna Prijedorski region Draško Stanivuković – poslanik kojem vjeruje najviše građana!

Draško Stanivuković – poslanik kojem vjeruje najviše građana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano, u Izbornoj jedinici 3 bilježe se najimpozantnije brojke. PDP-ova mlada nada, Draško Stanivuković, osvojio je naklonost rekordnih 14.136 birača, tako da je on,  poslanik kojem vjeruje najviše građana!

Pojedini kandidati na izborima napravili su iznenađujuće dobre rezultate i ubjedljivo potukli neke od aktuelnih poslanika u parlamentima RS i BiH, ali i još aktuelne ministre.
Jedno od iznenađenja definitivno je mladi odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković iz PDP.

On je tim rezultatom potukao aktuelnog ministra inostranih poslova BiH i nosioca liste PDP za NS RS Igora Crnatka.

Stanivuković je ovim rezultatom rekorder za Narodnu skupštinu, kada su u pitanju pojedinačni glasovi kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je na svojim društvenim mrežama poslao poruku građanima:

“Moj narode, u najtežim trenucima i najgorim odlukama GLAVU GORE i POGLED U BUDUĆNOST.

Ovo je težak trenutak za naš narod i opet loša odluka koju smo donijeli, ali
BORBA i dalje ostaje IMPERATIV!

Ostajem na vašoj strani i već danas smo nastavili sa predanim i posvećenim radom.

Dali ste mi najveću POJEDINAČNU PODRŠKU u čitavoj RS i to je za mene velika ODGOVORNOST, OBAVEZA i MOTIVACIJA da budem ono što ste vi htjeli, POSLANIK (poslan od NARODA) i da vama služim i radim za interese svih nas.

Moja odgovornost nije samo prema 15 000 onih koji su me podržali, nego prema svakom čovjeku u našoj zemlji, kao i onim koji su otišli i odlaze.

Još od djetinjstva sanjam da u svoju zemlju zajedno sa vama donesem promjene zbog koji ćemo svi željeti živjeti ovdje i znam da smo svaki dan bliži tome.

Taj SAN će biti STVARNOST, to znam!

Izbori koji nisu donijeli promjene koje želimo su samo mala prepreka koju zajedno moramo preskočiti i nastaviti još jače.

Neću da slavim, da se odmaram jer to se radi onda kada svima bude dobro i kada svi uspijemo, a ne je ili bilo ko drugi pojedinačno.

OBEĆAVAM da vašu podršku neću ZLOUPOTRIJEBITI i znajte da ću biti vaš najaktivniji i najposvećeniji POSLANIK jer ovom PODRŠKOM i LjUBAVLjU koju mi šaljete to ste me ZADUŽILI.

Dali ste mi priliku da budem vaš NAJMLAĐI ODBORNIK, sada NAJMLAĐI POSLANIK.

Izvinjavam se svima kojima ne stignem odgovoriti na PORUKE, POZIVE i ČESTITKE, ali vjerujte mi u ovim trenucima fizički nije moguće stići, zato vam se ovim putem javno obraćam.

,, Ti si svijetla tačka na KRAJU TUNELA” , što se tiče ovih izbora je najčešća poruka koju dobijam, a ja vam pozivam da zajedno nastavimo raditi kako bismo od te male tačke na kraju tunela napravili novi TUNEL PROMJENA kroz koji svi možemo proći.

Hvala mom TIMU na posvećenom radu, hvala mojoj PORODICI koja zajedno sa mnom svih ovih godina trpi mnoge udarce i dalje ostaje na istom pravcu PRAVDE, ISTINE i PROMJENA i sada nastavljamo još jače…

Ova fotografija je od danas sa TRGA iz dva razloga:
– Da pošaljem jasnu poruku da OSTAJEM uz PRAVDU ZA DAVIDA i pravdu u bilo kom smislu sada još više jer niko ne može reći da bilo ko ZLOUPOTREBLjAVA.
– Da odmah odem tamo gdje mi je mjesto i gdje mi je najljepše, a to je među mojim narodom.

NASTAVLjAMO DALjE JOŠ JAČE!!!”

ASHA prodaja vozila