Početna Region Drama ispred Doma zdravlja:Beba ostala zaključana u autu, spasio je mladi policajac

Drama ispred Doma zdravlja:Beba ostala zaključana u autu, spasio je mladi policajac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred ivanjičkog Doma zdravlja odigrala se prava drama kada je šestomesečna beba ostala zaključana u autu gdje su se nalazili i ključevi kola, dokumenta i mobilni telefon od majke.

Ne očekujući da će sistem samozaključavanja sam odreagovati majka je spustila bebu na sjedište zatvorila vrata i krenula ka svojima. Međutim auto se zaključao.

Nakon više neuspjelih pokušaja da razbiju staklo ili na neki drugi način dopru do bebe u pomoć je pritekao mladi policajac Nemanja Radović koji se tu slučajno našao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– S majkom došao kod doktora i vidio uznemirenu ženu na parkingu. Prišao sam joj da pitam u čemu je problem. Pokušao sam da razvalim vrata, razbijem staklo, ali nisam uspio. Znam iz prakse da ako je dijete uznemireno i plače, može da izgubi dosta kiseonika u zatvorenom prostoru. Žena je plakala, nije imala telefon i nije znala koga da okrene. Pitao sam je da li ima rezervne ključeve i za adresu, i otišao sam po ključeve. Kada smo otključali vrata automobila, dijete je spavalo ali je bilo blijedo. Beba je bila dobro na kraju – ispričao je Nemanja, piše Kurir.

Plač bebe pretvorio se u smijeh kada su na kraju otključali automobil i iznijeli je napolje.

ASHA prodaja vozila