Početna Politika Dragojević Stojić: Vlast u Prijedoru isključivo se bavi prethodnicima

Dragojević Stojić: Vlast u Prijedoru isključivo se bavi prethodnicima

– Prošlo je skoro pola godine od lokalnih izbora u Prijedoru, a lokalna vlast se i dalje bavi isključivo njihovim prethodnicima – tvrdi povjerenik SDS za taj grad Maja Dragojević Stojić.

– Da li su izvršene revizije poslovanja javnih preduzeća u kojima je grad Prijedor većinski vlasnik od strane nezavisnih ovlaštenih revizora? Ukoliko su urađene zašto se ne predstave javnosti, a ako nisu zašto gradonačelnik ne traži da se revizije urade – upitala je Maja Dragojević Stojić, povjerencica Gradskog odbora SDS Prijedor gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića.

Prema njenim informacijama, postoje određena budžetska davanja koja nisu u skladu sa planom trošenja iz budžeta.

Ona je istakla da je prošlo skoro pola godine od lokalnih izbora u Prijedoru, a lokalna vlast se i dalje bavi isključivo njihovim prethodnicima.

„Prijedorčani i dalje čekaju da se krene u realizaciju svega obećanog tokom izborne kamanje, a obećanja je bilo jako mnogo. Plan kako riješiti brojne probleme građana još nismo vidjeli, ali jesmo niz pres konferencija u kojima se najavljuje obračun sa onima koji su vladali prije njih“ – naglasila je Dragojević-Stojić.

Ona je upitala zašto gradonačelnik javno ne prikaže fakture koje pristižu u finansije grada, a koje su nastale tokom predizbornih aktivnosti?

„Кo je nalogodavac za ove radnje i da li su iste po zakonu odobravane?  Licemjerno je svoj rad zasnivati na prozivkama prethodne vlasti, u čijem je sastavu SNSD bio dugi niz godina, zajedno sa onima koje danas prozivaju. Prostora za rad i napredak u Prijedoru itekako ima, ukoliko ima i volje za tim“ – zaključila je Dragojević-Stojić.

(BN)

ASHA prodaja vozila