Početna Prijedorski region Dragojević-Stojić upitala zašto zdravstveni radnici u Prijedoru ne mogu dobiti pomoć grada

Dragojević-Stojić upitala zašto zdravstveni radnici u Prijedoru ne mogu dobiti pomoć grada

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenik Gradskog odbora SDS Prijedor dr Maja Dragojević- Stojić poručila je danas da je razočarana činjenicom da zdravstveni radnici prijedorske bolnice nisu naišli na razumijevanje Gradske uprave u svom zahtjevu da, po primjeru Banjaluke, i grad Prijedor pomogne zdravstvene radnike.

Upravo je SNSD tražio od gradonačelnika Banjaluke da u budžet Banjaluke uvrstijednokratnu novčanu pomoć medicinarima. Oni danas čine okosnicu vlasti u Prijedoru,ali na apel zdravstvenih radnika ostali su nijemi – tvrdi Dragojević-Stojić.

Ona dodaje da to smatra politikom dvostrukih aršina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je, kaže ona, da su amandmani poslužili kao obračun sa nekim ko razmišlja drugačije, ane za iskrenu pomoć onima koji su na prvim borbenim linijama od početka pandemije”.

Dragojević-Stojić je naglasila da su upravo zdravstveni radnici širom Republike Srpske već duže odgodinu dana daju svoje nadljudske napore u borbi sa pandemijom virusa korona.

– Ova pomoć medicinarima u Prijedoru sigurno bi značila svima u prijedorskoj bolnici,iako se na boljim uslovima rada i većim primanjima za radnike u zdavstvenom sektoru moraraditi sistemski – zaključila je Dragojević-Stojić.

Izvor: srpskainfo.com