Goran Predojević, u dosadašnjem dijelu kampanje, pokazao je ono što Prijedorčani već znaju – da je pristojan i odgovoran čovjek, sa prijateljima u svakom gradu Republike Srpske i predan ideji snažnijeg i ljepšeg Prijedora.

 

Istakla je član Predsjedništva SDS, dr Maja Dragojević Stojić.

– Podrška Goranu Predojeviću stigla je od svih ljudi kojima javnost Republike Srpske vjeruje, od Ljubiše Petrovića, Draška Stanivukovića, Jelene Trivić, Nebojše Vukanovića, lidera svih političkih stranaka opozicije… I što je najvažnije, u nedjelju će dobiti podršku građana Prijedora – poručila je Maja Dragojević Stojić.

Dodala je da će Prijedor u nedjelju dobiti narodnog gradonačelnika, kojim se neće upravljati iz Laktaša ili Banjaluke, kao ni iz komiteta neke političke partije i koji će za svoj mandat odgovarati samo narodu.

– Pobjeda Gorana Predojevića biće uvod u veliku narodnu pobjedu 2022. godine koja je važna za građane, jer svi željno čekamo oslobađanje zarobljenih institucija, otvaranje velikih korupcionaških afera i uspostavljanje nove narodne vlade sposobnih, a ne podobnih. Goran će u nedjelju pokazati da je vjesnik naše velike pobjede 2022. godine – zaključila je Dragojević Stojić.