Početna Politika Dragojević-Stojić: Građani Prijedora zaslužuju bolje

Dragojević-Stojić: Građani Prijedora zaslužuju bolje

Imam pozitivnu viziju razvoja Prijedora i energiju koju građani svakodnevno prepoznaju pružajući mi podršku. Jedini sam opozicioni kandidat u Prijedoru koji predstavlja SDS, PDP i Srpsku radikalnu stranku. – istakala je Maja Dragojević-Stojić, kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora.

Ona je kazala da je stanje Prijedoru nezadovoljavajuće i da SDS smatra da Prijedor i njegovi građani mogu i zaslužuju bolje.

„Mi kandidati SDS na izborima u Prijedoru ćemo dati sve od sebe da naš grad krene putem prosperiteta. Imamo sjajna rješenja za probleme u našem gradu i ne sumnjam u moju pobjedu u trci za gradonačelnika“ – aglasila je Dragojević-Stojić.

Predsjednik SDS Mirko Šarović kazao je da SDS u Prijedoru ima sjajne kandidate koji su sposobni da iznesu pobjedu SDS-u nakon mnogo godina.

„Odlična atmosfera vlada u prijedorskom SDS-u jer imamo sjajnog kandidata za gradonačelnika, Maju Dragojević-Stojić i u nekoliko izbornih cilusa imamo i najbolju odborničku listu odlučnu da SDS-u donese pobjedu. Prijedor će nakon puno godina opet biti mjesto Srpske demokratske stranke“ – zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

(BN)

ASHA prodaja vozila