Početna Prijedorski region Dr Dragojević-Stojić tuži ministra Lukača: “NIJE TAČNO DA SAM BILA NA BOLOVANJU”

Dr Dragojević-Stojić tuži ministra Lukača: “NIJE TAČNO DA SAM BILA NA BOLOVANJU”

Članica Predsjedništva SDS dr Maja Dragojević-Stojić, koja radi u Kovid bolnici u Prijedoru, najavila je tužbu protiv ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača jer je u Narodnoj skupštni izjavio da je ona od prvog dana borbe protiv korone bila na bolovanju.

Dragojević–Stojić je na konferenciji za novinare rekla da je „nedopustivo da neko upućuje takve optužbe i širi lažne informacije o doktoru koji je na prvoj liniji borbe protiv korone“.

– U proteklih 16 godina, od kada radim kao internista – kardiolog, nemam niti jednog dana bolovanja i to se lako da provjeriti. Od samog početka pandemije izazvane korona virusom sam se dobrovoljno prijavila u Korona tim i nalazim se u njemu od početka ovog mjeseca – rekla je Dragojević-Stojić.

Ističe da optužbe na njen račun za nju predstavljaju veliku uvredu časti.

– Umjesto da podrži naš trud, da se makar minimalno suosjeća sa nama, gospodin Lukač širi lažne informacije o doktoru koji je na prvoj liniji borbe protiv korone. Primorana sam da odbranim svoju čast, ugled i profesiju podizanjem ove tužbe, iako nisam neko ko, inače, reaguje na ovakav način – rekla je ona.

Kako kaže, zaposleni u Korona timu u Prijedoru rade u veoma teškim improvizovanim uslovima.

– Veći dio dana provodimo u opremi u kojoj ne možemo da dišemo, danonoćno liječimo teške pacijente i borimo se za njihove živote. Nakon optužbi gospodina Lukača sinoć sam dobila na desetine poruka mojih pacijenata koji su se uplašili zbog informacije da sam na bolovanju i koji su me pitali ko će sada da ih liječi – tvrdi dr Dragojević-Stojić.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila