Početna Pozitivne priče Dom za starija lica iz Bihaća „Villa Adriana“ ugostio dom “Milena” ...

Dom za starija lica iz Bihaća „Villa Adriana“ ugostio dom “Milena” iz Prijedora, a pravo iznenađenje je bio nastup Hanke Paldum

Dom za starija lica iz Bihaća „Villa Adriana“ koji je nadaleko poznat po posebnoj brizi i njezi o svojim korisnicima ovaj put ih je ponovo pozitivno iznenadio. Popularna i jedinstvena bh. pjevačica Hanka Paldum bila je gost, a prisutni nisu krili svoje oduševljenje.

Ovo je neko što do sada niko nije uradio, moglo se čuti među prisutnima.

Osim toga dom je ugostio i upravu dom-a Milena iz Prijedora.

„Sve nam se svidjelo, bili su odlični domaćini i ne propuštamo ovu priliku da vas podsjetimo da ćete uvijek biti dobrodošli u našem domu, gdje ćemo vas uskoro dočekati“ poručili su iz ustanove „Milena“ iz Prijedora.

Privatna ustanova socijalne zaštite Villa Adriana nudi usluge smještaja i brige za odrasle i stare osobe u luksuznim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Našim korisnicima stavljamo na raspolaganje usluge ugodnog smještaja, kvalitetne ishrane i stručne njege koju osiguravaju naš tim medicinara i njegovatelja.

Boravak u Villa Adriani odlikuje se raznovrsnim dnevnim aktivnostima edukativnog, socijalnog i fizičkog razvoja koje će naš stručni tim osmisliti, provoditi i konstantno unaprijeđivati.

Snimak događaja možete pogledati ispod:

ASHA prodaja vozila