Početna Vijesti Dodik pokrovitelj bokseru koji je napao novinara BN TV Vladimira Kovačevića

Dodik pokrovitelj bokseru koji je napao novinara BN TV Vladimira Kovačevića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bokser Marko Čolić je uhapšen jer je osumnjičen da je učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN TV Vladimira Kovačevića u Banjaluci. Čolić se brani ćutanjem, a ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač tvrdi da motiv napada policija još istražuje, ali naglašava da iza napada ne stoji niko iz vlasti. Ovim vjerovatno pokušava da spriječi bilo kakvu vezu Čolića sa ljudima u vlasti.

Međutim, ATV, koje je odnedavno u rukama ljudi bliskih Miloradu Dodiku, pompezno je najavila da Banjaluku očekuje veliki bokserski spektakl 21. septembra gdje će se za titulu internacionalnog šampiona u teškoj kategoriji boriti domaći bokser Marko Čolić i to pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki bokserski spektakl u sportskoj dvorani Borik treba da se održi 15 dana prije održavanja opštih izbora.

“Idemo sad na pripreme u Novi Sad, putovaćemo i u Split, a sparing mečeve imaću u Bijeljini. Pripreme će biti teške, ali očekujem i težak meč. Želim da se zahvalim svojim trenerima i kolegama iz KBS Hektor koji mi najviše pomažu”, rekao je Čolić u izjavi ATV-u, navodeći da se posebno zahaljuje Predragu Petkoviću, Daliboru Stankoviću, klubu KBS Hektor iz Laktaša.

Dalje navode da Čolić još čeka protivnika, a u igri su bokseri iz Amerike i Francuske, a traži se najatraktivniji rival. Za predsjednika organizacionog odbora imenovana je Helena Krnetić koja će voditi sve poslove menadžmenta za ovu manifestaciju.

“Na međuraodni boskerski događaj dolaze takmičari iz cijelog svijeta. Imaćemo boksere iz Amerike, Francuske, Rusije, a naravno i naše momke iz Republike Srpske. Pored Čolića boksovaće Danijel Topalović i Goran Delić. Očekujem odlične mečeve i da banjalučka publika uživa u spektaklu”, rekao je u izjavi ATV predsjednik Profesionalne bokserske federacije Republike Srpske Zdravko Milojević.

Organizatori očekuju odličan boks i sjajan ambijent u dvorani Borik.

Pojedini mediji su najavili i mogućnost da u tom bokserskom spektaklu učestvuje i Veljko Ražnatović, a najavljuje se i dolazak i folk zvijezda Ace Lukasa i Svjetlane Cece Ražnjatović.

(BN)

cera - Dodik pokrovitelj bokseru koji je napao novinara BN TV Vladimira Kovačevića