Početna Prijedorski region Dobre vijesti iz Dubice: Nema novih zaraženih, a niko ne krši izolaciju

Dobre vijesti iz Dubice: Nema novih zaraženih, a niko ne krši izolaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kozarskoj Dubici danas nisu evidentirani novi slučajevi zaraženih virusom Korona, što predstavlja ohrabrujuću vijest. Pod epidemiološkim nadzorom su 304 osobe, potvrdila je epidemiolog Borka Knežević, član opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Ona je precizirala da je iz sistema epidemiološkog nadzora izašlo 112 osoba a da se čekaju rezultati testiranja za šestoro. Slobodan Pralica, šef Komunalne policije saopštio je da su kontrolisana 33 lica u kućnoj izolaciji, a da su svi zatečeni na svojim kućnim adresama.

U karantinu u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Kozarskoj Dubici boravi 16 osoba koje su u karantin upućene nakon ulaska u Republiku Srpsku na nekoliko graničnih prelaza sa Hrvatskom – saopšteno je danas nakon sjednice opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Karantin koji je proširen za 20 kreveta, funkcioniše u skladu sa Uputstvom republičkih institucija. Osobe koje su ovdje smještene imaju ishranu i zdravstveni nadzor te druge adekvatne uslove – kaže Radenko Reljić, komandant Štaba i načelnik dubičke opštine.

U Kozarskoj Dubici u posljednja 24 časa nije bilo narušavanja zabrane kretanja tokom policijskog časa a jutros je za privremeno zatvoren granični prelaz Kozarska Dubica – Hrvatska Dubica.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila