fbpx

Do četvrtka oblačno sa kišom i pljuskovima

U Bosni i Hercegovini u utorak se očekuje oblačno sa kišom i pljuskovima. Padavine su češće u Bosni. Jači pljuskovi i kiša u Bosni u poslijepodnevnim i večernjim satima.

U Hercegovini slabija kiša ili pljuskovi u poslijepodnevnim satima.

Vjetar u ranim jutarnjim satima mijenja smjer na sjever.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 19°C, na jugu zemlje od 20 do 24°C.

Srijeda

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa slabom kišom. U Hercegovini slaba prolazna kiša u poslijepodnevnim satima.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 18°C, na jugu zemlje od 21 do 24°C.

Četvrtak

Pretposljednjeg dana radne sedmice u Bosni pretežno oblačno prije podne. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti u Krajini, sjevernim i zapadnim područjima.

U poslijepodnevnim satima lokalno može pasti malo kiše u istočnim područjima. U Hercegovini prije podne sunčano. Poslije podne umjeren porast naoblake.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 10°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 21°C, na jugu zemlje od 24 do 28°C.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila