Početna BiH Do 1. maja otkazani letovi na relaciji Beč-Banjaluka

Do 1. maja otkazani letovi na relaciji Beč-Banjaluka

epa08187354 German airline Lufthansa plane takes off in Frankfurt am Main airport, in Frankfurt, Germany, 01 February 2020. EPA-EFE/FELIPE TRUEBA
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promotivni let Beč-Banjaluka, koji je bio planiran krajem marta, kao i svi letovi na toj liniji za april otkazani su do 1. maja zbog aktuelne situacije u vezi sa virusom korona, saopšteno je iz Javnog preduzeća “Aerodromi Republike Srpske”.

U saopštenju se dodaje da ukoliko uslovi budu dozvoljavali, prvi let je planiran za 1. maj.

– Letovi za Berlin, Frankfurt, Brisel, Memingen i Stokholm aviokompanije `Rajaner`, kao i let za Beograd aviokompanije `Er Srbija` saobraćaju redovno sa našeg aerodrome – navodi se u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preduzeće Aerodromi Republike Srpske, dodaje se u saopštenju, ponaša se u skladu sa instrukcijama nadležnih institucija Ministarstva zdravlja Republike Srpske i Instituta za javno zdravstvo.

– Nadzor nad dolaznim putnicima obavlja medicinsko osoblje Aerodroma Republike Srpske i tim Instituta za javno zdravstvo. Svim dolaznim putnicima mjeri se tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerima, te se daju instrukcije u vezi sa prevencijom i zaštitom od pojave aktuelnog virusa korona – ističe se u saopštenju.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila