Početna Prijedorski region DNS-u pristupilo 70 novih članova

DNS-u pristupilo 70 novih članova

U Gradsku organizaciju Demokratskog narodnog saveza danas je primljeno 70 novih članova. Članske karte uručio im je Milenko Đaković, predsjednik Gradske organizacije Demokratskog narodnog saveza.

Riječ je većinom o mladim ljudima koji su, kako kažu, DNS prepoznali kao svoju političku opciju.Milenko Đaković, predsjednik GO DNS-a naglašava da je prijem novih članova u Demokratski narodni savez najveći argument protiv onih koji medijski pokušavaju da prikažu slabljenje DNS a.

„Odbori DNS-a svakodnevno jačaju, DNS nije izgubio glasove, ali ni ljude koji su politiku ove stranke prepoznali kao narodnu“, kaže Đaković.

Dodaje da je upravo ta narodna politika od interesa za sve građane Republike Srpske. Poručio je i da Demokratski narodni savez nastavlja sa vođenjem politike, one koju je stabilno gradio već duži niz godina. „I dokazujemo da od te politike nećemo odustati i da mnoge otrovne strelice koje se upućuju prema DNS-u nisu na mjestu već su čista špekulacija političkih protivnika DNS-a. „, poručio je danas Đaković.

Novi članovi Demokratskog narodnog saveza dolaze su prostora cijelog područja Grada Prijedora i iz više mjesnih zajednica .

Dental Studio Prijedor