Početna Sport Đoković zaplakao na pitanje o Brajantu (VIDEO)

Đoković zaplakao na pitanje o Brajantu (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak Đoković je sjajnom partijom protiv Miloša Raonića 3:0 došao do polufinala Australijen opena i zakazao novi trenerski klasik protiv Rodžera Federera.

Džon Mekinro je međutim prvo pitao Novaka o pogibiji Kobija Brajanta, a Đoković je na teren izašao u trenerci na kojoj su brojevi 8 i 24 koje je legendarni košarkaš nosio tokom karijere.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=177&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fnije mogao da sakrije suze djokovic zaplakao na pitanje o brajantu video%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo - Đoković zaplakao na pitanje o Brajantu (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=176&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fnije mogao da sakrije suze djokovic zaplakao na pitanje o brajantu video%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo - Đoković zaplakao na pitanje o Brajantu (VIDEO)

– Poznavao sam dobro Kobija, bio je jedan od najvećih sportista svih vremena i inspiracija i meni i mnogim drugima. Imao sam sjajan odnos sa njim poslednjih godina, kada god smo se čuli davao mi je savete i bodrio me, bio je pravi prijatelj, zato mi je mnogo teško što se desilo njemu i njegovoj kćerki – rekao je Novak i zaplakao.

Poznato je da mu je Brajant puno pomogao nakon povrede i da ga je uvijek savjetovao kako da prebrodi probleme koje je imao, te se vrati u vrh svjetskog tenisa.

cera - Đoković zaplakao na pitanje o Brajantu (VIDEO)