Početna Sport Đoković za svjetske medije: U BiH sam se oporavio i preporodio

Đoković za svjetske medije: U BiH sam se oporavio i preporodio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji teniser svijeta zajedno sa suprugom Jelenom prije nekoliko dana je napustio Hotel “Europa” u Sarajevu nakon višednevne posjete glavnom gradu BiH, ali i piramidama u Visokom.

U razgovoru za agenciju AFP, Đoković je kazao da se u BiH u potpunosti oporavio od teškog ritma u kojem je bio prethodnih mjeseci, te da mu je cilj da do kraja godine ostane na prvom mjestu ATP liste.

Najbolji teniser svijeta zajedno sa suprugom Jelenom juče je napustio Hotel “Europa” u Sarajevu nakon višednevne posjete glavnom gradu BiH, ali i piramidama u Visokom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrao sam mnogo mečeva u posljednja dva-tri mjeseca, zbog restrikcija nisam mogao raditi ništa drugo i nakon svega, iscrpljen sam. Došao sam u BiH na odmor, a sada se osjećam oporavljeno i preporođeno”, kazao je Đoković za AFP, a njegovu izjavu prenijeli su brojni svjetski portali.

Kazao je da se nada da će tenisku sezonu završiti na prvom mjestu ATP liste.

“Nadam se da ću, kada teniska godina završi, biti prvi teniser svijeta, a to mi je profesionalni cilj i radim na tome. Uglavnom se ja pitam, a sezona koja je polako iza nas je bila veoma promjenjiva i čudna”, dodao je Đoković.

ASHA prodaja vozila