Početna Zanimljivosti Djevojčice iz videa “Bože, Petra” deset godina kasnije! (VIDEO)

Djevojčice iz videa “Bože, Petra” deset godina kasnije! (VIDEO)

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postzale su popularne kad su prije desetak godina u emisijii “Besne gliste” izgovorile čuvenu rečenicu “Bože, Petra”. Djevojčice su tada imale samo četiri godine.

– Da sečeš kosu, da budeš ćelav? Bože, Petra! – i dalje je aktuelna.

Ekipa emisije “Šta bi posle?”, koja se emitira na RTS-u, posjetila je Svilajnac i našla dvije tinejdžerke koje su kao četverogodišnjakinje u emisiji “Besne gliste” stekle fanove širom Balkana.

Natalija koja je izgovorila čuvenu rečenicu kazala je kako joj je ta rečenica promijenila život, jer je postala veoma popularna.

– Na početku sam bila veoma popularna, ljudi su stalno prilazili da se fotografišemo, sada je to manje – rekla je Natalija.

Video je postao viralan kada se Natalija nije mogla načuditi svojoj prijateljici koja je rekla da bi se ošišala i tako postala ćelava. Na YouTubeu ovaj video se može naći na nekoliko različitih kanala, a originalna verzija ima više od 3,3 miliona pregleda.

– I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta “Bože, Petra”. Šale se na taj račun, sad mi je malo i neprijatno, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – kazala je Petra.

Osim toga, Petra nije prestajala pričati, a Natalija nije mogla doći do riječi pa joj je sve vrijeme govorila “Mogu li sada malo ja da pričam?”.
Ono što je interesantno jeste da su se poslije originalnog videa pojavili i mnogi remixi koji su koristili baš ovu čuvenu rečencu.

Srpska Cafe

Dental Studio Prijedor