Početna Vijesti Djevojčica pretučena na smrt sahranjena uz pjesmu “Tiho noći, moje zlato spava”

Djevojčica pretučena na smrt sahranjena uz pjesmu “Tiho noći, moje zlato spava”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Negotinskom selu Slatina u četvrtak je uz zvuke pjesme “Tiho noći, moje zlato spava” sahranjena trogodišnja L. F. koju je momak njene majke zvjerski pretukao nasmrt, pa njeno tijelo bacio sa terase.

U domu djevojčice u negotinskoj Slatini od ranog jutra komšije su dolazile da izjavljuju saučešće i da podijele tugu sa njenim ocem Draganom.

Kako je rečeno, organi reda, iako su prvobitno najavili da će dopustiti, ipak nisu dozvolili majci koja se nalazi u pritvoru da prisustvuje sahrani svoje kćerke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dragan nije imao ništa protiv da njegova supruga prisustvuje sahrani. Želio je samo, kako mi je rekao, da je pita kako je mogla da dozvoli da joj Zoran ubije dijete – ispričao je njegov brat.

On kaže da je Vesna i ranije varala supruga, ali da joj je on svaki put opraštao.

– Kada je prije mjesec i po dana pobjegla kod Zorana u Prahovo, Dragan je molio Vesnu da se vrati kući da bi zajedno odgajali djecu, jer sa njom, pored kćerke, ima i sina. Međutim, ona je bila izričita u tome da ne želi da se vrati – priča, prenose Novosti.

Draganov brat je dodao da je tijelo djeteta porodica dobila u, kako je rekao, “užasnom stanju”.

– Ručice su joj bile polomljene. Lice joj je bilo potpuno otečeno, a dio uha otkinut. Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi ljudi koji su takve povrede mogli da nanesu nedužnom djetetu – rekao je.

ASHA prodaja vozila