Početna Svijet Djevojčica od 11 godina rodila bebu, zlostavljao je rođak

Djevojčica od 11 godina rodila bebu, zlostavljao je rođak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Užasna zlodjela 17-godišnjeg tinejdžera iz Sent Luisa u američkoj saveznoj državi Misuri otkrivena su igrom slučaja. Osoblje bolnice obavijestilo je policiju nakon što je njegov otac u utorak prošle sedmice donio novorođenče u bolnicu i servirao im nevjerovatnu priču.

Francisko Havijer Gonzales Lopez (Francisco Javier Gonzalez) rekao im je da mu je neko ostavio bebu ispred ulaznih vrata. Dijete je još imalo pupčanu vrpcu i bilo je hipotermično. Kad mu je policija istog dana pokucala na vrata, Amerikanac je ispričao istinu. Otac djeteta je njegov sin Norvin Leonidas Lopez Kante (Cante, 17), a majka 11-godišnja djevojčica iz komšiluka.

Francisko je, međutim, odlučno poricao da je znao za seksualno zlostavljanje djevojčice i trudnoću. Sve je, navodno, saznao tek kad se iznenada porodila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije, prilikom saslušanja, Norvin je priznao da je godinu, oko dva puta sedmično, ukupno skoro sto puta, silovao djevojčicu, s kojom je u srodstvu i koja se porodila u kadi. I otac i sin su uhapšeni i nalaze se u pritvoru.

Protiv tinejdžera je podignuta optužnica zbog teškog seksualnog zlostavljanja, silovanja i incesta. Njegovom ocu Francisku Gonzalesu prijeti pokretanje postupka zbog ugrožavanja sigurnosti djeteta. Povrh svega, ilegalno boravi u Sjedinjenim Državama, odakle je ranije već bio protjeran.

ASHA prodaja vozila