Početna Region Djevojčica koju je oteo manijak noć provela u bolnici

Djevojčica koju je oteo manijak noć provela u bolnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monika je spavala pored svoje majke. Nastavljaju se analize, a njeno stanje je stabilno, izjavio je jutros je direktor Kliničkog centra Niš dr Zoran Radovanović.

Prema njegovim riječima, površinske povrede su sanirane i djevojčica se oprovalja.

– Danas nastavljamo intenzivan rad po nalogu ministra sa psiholozima i ljudima socijalne službe kako bi se uz pomoć struke prevazišlo ovo loše iskustvo. Po prijemu, ljekari dječje hirurgije su uradili sve što je potrebno. Djetetu je bilo hladno, naravno, uspjeli smo da stabilizujemo i od sinoć je u stabilnom stanju bez problema – rekao je direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monika Karimanović (12), koju je prije 10 dana oteo Malčanski berberin od sinić je poslije devetodnevne agonije konačno na sigurnom.

Ona je sa majkom provela noć na Dječjoj klinici u Nišu, a kako Blic saznaje ona će i u narednim danima ostati ovdje kako bi se obavila dalja dijagnostika.

Prema riječima ljekara neće biti vršena nikakava intervencija, jer nema ozbiljnijih povreda.

Sinoć po prijemu u Klinički centar, djevojčica je ljekarski zbrinuta, viđene su vidljive ogrebotine po rukama i nogama, sa njom je bi opsiholog kao i cijeli ljekarski tim.

ASHA prodaja vozila