Početna Prijedorski region Đaković: Nisam upoznat sa pojedinim infrastrukturnim projektima

Đaković: Nisam upoznat sa pojedinim infrastrukturnim projektima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković je na današnjoj konferenciji za novinare izjavio da se , pored redovnih poslova na polju infrastrukture koje provodi Gradska uprava , poslednjih nekoliko dana izvode pripremni radovi za asfaltiranje nekoliko ulica u Aerodromskom naselju.

Đaković je istakao da on kao aktuelni gradonačelnik nije uspio saznati ko je nalogodavac i ko finansira izvođenje radova.
-Jedino smo utvrdili da su izvođač “Prijedorputevi”, firma iz Prijedora. Ja kao gradonačelnik, iako nije ispravno postupljeno, jer ja i nadležni nismo upoznati o poslovima koji se rade, želim da pozdravim “Prijedorputeve” ako su oni investitori ovog korisnog posla za građane grada Prijedora zato što su ovi poslovi siguno u interesu svih građana koji žive na ovim prostorima i putuju tim ulicama -poručio je Đaković.

On je naveo da je od poslovođe u “Prijedorputevima” uspio saznati da će u Aerodromskom naselju biti asfaltirane ulice 17. septembra 1944., Radenka Ostojića, Gojka Banovića, Nikole Tesle, Miška Kranjeca i Rodoljuba Čolakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-U narednom periodu mi ćemo utvrditi ko je investitor i zahvaliti mu se i lično i poduzeti određene mjere koje su u skladu sa tim, ali nipošto nećemo zaustavljati korisne radove na području grada Prijedora, iako naglašavam da bi bilo u skladu sa propisima da su gradonačelnik i nadležni upoznati sa ovim poslovima-ponovio je on.

Đaković je pozvao “darodavca” da nastavi i dalje, te istakao da grad Prijedor ovo nije doživio u svojoj istoriji.
Đaković je osudio postavljanje uređaja za audio snimanje u kancelariji rukovodioca Fonda filijale zdravstvenog osiguranja u Prijedoru.

-Takve radnje su nezakonite, i pozivam policiju grada Prijedora da rasvijetli ovaj događaj i po utvrđivanju počinioca to javno objave svim građanima Prijedora-rekao je on.

prijedorgrad.org

ASHA prodaja vozila