Početna Vijesti Đajić: “Stanivuković je manipulator, iskoristio je hod časti za samopromociju”

Đajić: “Stanivuković je manipulator, iskoristio je hod časti za samopromociju”

Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a rekao je da je današnja pres konferencija organizovana na zahtjev porodica poginulih boraca koje su učestvovali na hodu časti u Banjaluci koji je održan 9. januara, ali i onih koje nisu učestvovale.

“Oni nemaju mogućnost da iskažu svoju ogorčenost, pa su mene kao učesnika rata zamolili da ovo kažem. Došao sam 9. januara ispred Gradske uprave da podržim porodice poginulih boraca koje su nosile slike svojih i naših heroja. To je bio hod časti i svaka im čast. Sve do momenta dok nije uzeo riječ Draško Stanivuković koji je sve to pokvario i napravio samopromociju sebe i svojih bolesnih političkih ambicija. Porodice poginulih boraca kažu da ih je on doveo da budu obični staisti i da stoje tu da se obezvrijede sve žrtve, pa i svog strica koji je za mene lično heroj”, rekao je danas u Banjaluci Đajić i dodao je da je Stanivuković još jednom pokazao koliki je manipulator.

“Porodice su ogorčene i ja sam ogorčen. Po njihovim pričama ovo je po hiljaditi put da on eksploatiše pogibiju svog strica što nije ljudski, moralno ni časno”, rekao je Đajić.