Početna Pozitivne DIRLJIVA PRIČA IZ BiH Zbog smrtnog slučaja u porodici kasnio na susret,...

DIRLJIVA PRIČA IZ BiH Zbog smrtnog slučaja u porodici kasnio na susret, ušao na poluvremenu i ODUŠEVIO

Ekipu Svatovca “upoznali smo” u Kupu BiH, kada su preko Slavije stigli do osmine finala, gdje su zaustavljeni od Sloge iz Siminog Hana.

A danas iz mjesta u sastavu Opštine Lukavac stiže još jedna nevjerovatna priča, s kapitenom ekipe Almedinom Saburovićem u glavnoj ulozi.

– Kapitenski, srušio protivnika! Pogođen smrtnim slučajem u porodici, kasnio je na prvih 45 minuta susreta, a zatim je smogao snage da uđe u igri, preuzeo kapitensku traku, asistirao i pogodio za pobjedu. Slučajnost, ili ne?! Istina, dobro se dobrim vraća. Kleknuo je na travnjak i zahvalio se dragom Bogu na iskušenju i blagodatima koje samo on pruža. Samo oni znaju, kada kroče na fudbalski teren, koliko najljepša sporedna stvar na svijetu, može da nadjača emocije u ovakvim teškim trenucima. Svatovac je upisao pobjedu na krilima Saburovića, u veoma teškom susretu sa zaista kvalitetnim protivnikom, koji po danas viđenom ne zaslužuje posljednje mjesto na tabeli. U ime upravnog odbora NK Svatovac Poljice, sportskog direktora kluba, fudbalera i trenera Imamovića, te navijača, iskazujemo iskreno saučešće porodici Saburović – saopšteno je na Facebook stranici NK Svatovac Poljice.

(Blic)

Dental Studio Prijedor