Početna Vijesti Direktor policije RS: Postoje indicije za motive ubistva Slaviše Krunića

Direktor policije RS: Postoje indicije za motive ubistva Slaviše Krunića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života došli su danas na komemoraciju ubijenim privredniku Slaviši Kruniću i njegovom pratiocu Žarku Pavloviću.

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sector ADS”, kao i Pavloviću održava se u kongresnoj sali kompanije “Sector Security” u Banjoj Luci, prenose Nezavisne.

Na komemoraciji su i predstavnici SDS-a Vukota Govedarica i Dragan Mektić, lider NDP-a Dragan Čavić, direktor policije RS Darko Ćulum, gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Našli smo dvije automatske puške i okvire, auto koje je korišteno u napadu. Za Ðukanovićem se traga, biće raspisana i međunarodna potjernica – kazao je Ćulum.

Kako je istakao, postoje indicije za motive ubistva, no ne može govoriti zbog istrage koja je u toku.

Slaviša Krunić bit će sahranjen u 13 sati na porodičnom groblju u Glamočanima, dok će u 15 sati na groblju Bare biti sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović, koji je s Pala.

U Glamočanima kod Banje Luke u ponedjeljak uvečer u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povrijeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

ASHA prodaja vozila