fbpx

Detalji nesreće kod Prnjavora: Cjepač ugušio muzičara

Prnjavorski muzičar Dragan Moravac Ćakin iz sela Šarinci, kod Prnjavora, tragično je nastradao u šumi pripremajući drva kada ga je nesrećnim slučajem usmrtila mašina za cijepanje drva (cjepač).

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u noći između ponedjeljka i utorka u šumi u Šarincima.

Moravcu je, kako nezvanično saznajemo, cjepač povukao jaknu i majicu, usljed čega se ugušio i nije imao posjekotine na tijelu.

Kako je “Nezavisnim” potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka, tijelo muškarca, kojem nisu naveli identitet, pronađeno je dvadesetak minuta iza ponoći, a uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Prnjavor uz prisustvo dežurnog mrtvozornika iz Doma zdravlja u Prnjavoru.

“Uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, potvrdila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Nesrećni muškarac je, kako su nam ispričali njegovi poznanici, otišao u šumu popodne da bi pripremio drva, a kada su ukućani shvatili da ga nema otišli su u šumu da ga traže.

Njegova tragedija zaprepastila je Prnjavorčane, jer je, kako su nam rekli njegovi poznanici, bio muzičar kojeg su svi voljeli, a bio je poznat po svojoj vedrini.

“Žalosno je što je on, koji je vječito bio nasmijan, otišao na tako užasan način”, kazao je jedan njegov prijatelj.

Dodao je da su Ćakina svi u Prnjavoru voljeli i poštovali jer je bio izuzetno dobar čovjek i ova tragedija je sve potresla te su juče u nevjerici prepričavali ovaj nemili događaj.

Ništa mu, kažu, nije bilo teško, jer je bio izuzetno vrijedan, a osim što je bio muzičar, radio je i teže fizičke poslove na građevini ili lijepio keramiku.

Iza Moravca su, kako saznajemo, ostale supruga i maloljetna kćerkica.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila