Početna Vijesti Demant vandalizma u prijedorskom SDS-u: Nije bilo fizičkog nasrtanja

Demant vandalizma u prijedorskom SDS-u: Nije bilo fizičkog nasrtanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštovani građani i članovi Srpske Demokratske Stranke Grada Prijedora,

Ovim putem želimo da demantujemo sva sinoćna događanja kojim su ugledni članovi Srpske Demokratske Stranke nazvani vandalima.

Na sastanku koji je održan 14.03.2019. u prostorijama stranke nije došlo do fizičkog nasrtanja „vandala“ kako je to navedeno na zvaničnoj Facebook stranici SDS Prijedor. Ljudi koji su prozvani su dugogodišnji, iskreni članovi stranke, i na njih je nasrnuo bivši predsjednik GO PD SDS Milan Tubin, gurajući ih i nazivajući pogrdnim imenima. Ali udaraca nije bilo! Bilo je komešanja što je i policija kontatovala svojim zapisnikom jer nisu podnesene prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Tubin pokušava po svaku cijenu da se što duže održi u prostorijama stranke koje je uzurpirao kao lično vlasništvo i nedozvojavajući da se koriste za sastanke kako kluba odbornika tako ni izabranoj komisiji koja treba da održi unutarstranačke izbore.

Naime, ovakvo ponašanja Narodnog poslanika – bivšeg predsjednika GO SDS je razlog njegova smjena na vanrednoj skupštini u skladu sa statutom stranke.

Vanredna skupština je osnovala komisiju od 29 članova. Svi članovi komisije koji su izabrani da sprovedu unutar stranačke izbore su ili osnivači Srpske Demokratske Stranke ili uvaženi članovi koji su preko petnaest godina članovi stranke.

Razlog smjene trenutnog rukovodstva stranke je izrazito slab izborni rezultat kako na izborima mjesnih savjeta tako i lokalnih izbora. Kao glavni krivac za loš izborni rezultat je bivši predsjednik GO Milan Tubin.

Istinskim članovima stranke je interes da se stranka oporavi, konsoliduje i pripremi za naredne izbore u svrhu poboljšanja izbornog rezultata u Gradu Prijedoru.

Ovo su posljednji vapaji jednog očajnika!

 

U Prijedoru, 15.03.2019. godine

Kao potpisnici ovog demanta su članovi komisije koja je zadužena za unutarstranačke izbore.

 

 

 

 

 

ASHA prodaja vozila