Početna Vijesti “Delta Planet” u Banjoj Luci tek otvoren, a već “popio kaznu”

“Delta Planet” u Banjoj Luci tek otvoren, a već “popio kaznu”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njihovom nalazu, komunalni policajci su u nedjelju u 21.30 utvrdili da je tržni centar otvoren za kupce, uprkos tome što je još na snazi odluka po kojoj tržni centri nedjeljom mogu raditi najduže do 16 sati

Banjalučka Komunalna policija utvrdila je da je u nedjelju, 7. aprila tržni centar “Delta planet” prekoračio propisano radno vrijeme, zbog čega će preduzeće i odgovorna lica biti novčano kažnjeni, saopšteno je iz Komunalne policije.

Prema njihovom nalazu, komunalni policajci su u nedjelju u 21.30 utvrdili da je tržni centar otvoren za kupce, uprkos tome što je još na snazi odluka po kojoj tržni centri nedjeljom mogu raditi najduže do 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na osnovu prijedloga Odjeljenja za privredu, Skupština grada će u srijedu, 10. aprila odlučivati o prijedlogu izmjene odluke o radnom vremenu prema kojem bi tržni centri nedjeljom, po uzoru na sve gradove iz okruženja i BiH, mogli raditi i do 22 sata, u slučaju da to žele.

Ovakvo radno vrijeme imaju gotovo svi veći gradovi u regionu i BiH, popuut Sarajeva, Mostara, Tuzle, Beograda i Zagreba.

Fokus

ASHA prodaja vozila