Početna Prijedorski region DAVIDOVIĆEVA URUČILA SPORTSKU OPREMU KOŠARKAŠKOM KLUBU “PRIJEDOR SPARTAK”

DAVIDOVIĆEVA URUČILA SPORTSKU OPREMU KOŠARKAŠKOM KLUBU “PRIJEDOR SPARTAK”

Ministar porodice, omladine i sporta RS Sonja Davidović uručila je  predstavnicima Košarkaškog kluba “Prijedor Spartak” sportsku opremu u vrijednosti tri hiljade KM. Resorno ministarstvo obezbijedilo je najneophodniju trenažnu opremu za ovog prvoligaša koji ima oko 70 članova u svim kategorijama. Uvijek teže ka što boljim rezultatima, a uz adekvatnu opremu, to će lakše postići, rekao je predsjednik Kluba Dragan Stamenić, zahvalivši na donaciji.

“Mi smo im dostavili ono što su istakli kao najneophodnije u ovom momentu. Nismo ih ograničavali budžetskim sredstvima, ali u Klubu su bili skromni, kao većina sportista”, rekla je Sonja Davidović.

Tokom radne posjete Prijedoru, Davidovićeva se sastala sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem s kojim je razgovarala o projektima iz nadležnosti ovog ministarstva. Gradonačelnik se zahvalio na dosadašnjoj pomoći koju su u oblasti sporta dobili od resornog ministarstva.

“Ove godine u gradskom budžetu izdvojeno je oko 800.000 KM za sportske klubove. Očekujemo da će u sledećoj godini, s obzirom da imamo i premijerligaša u fudbalu, taj iznos preći milion KM, uz još neke investicije koje su neophodne na stadionima i sportskim dvoranama. Naša želja je da nastavimo izgradnju sportske dvorane na Urijama koja je započeta prije nekoliko godina, ali to će zavisiti od finansijskih sredstava”, izjavio je Pavlović.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila