Početna Prijedorski region Darko Vujasinović ulovio štuku tešku devet kilograma

Darko Vujasinović ulovio štuku tešku devet kilograma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko Vujasinović, profesor engleskog jezika, modelar, kolekcionar i veliki ljubitelj putovanja po egzotičnim krajevima, od djetinjstva ima još jedan hobi: ribolov! Ovih dana mu se posrećilo pa je na udicu zakačio štuku tešku devet kilograma. Ulovio ju je na jednom od jezera Rudnika “Omarska”.

– Uhvatio sam je na varalicu, takozvanu klasiku. Kada sam je čistio, iz njene utrobe izvadio sam šarana od preko kilograma, što dovoljno govori o veličini ribe. Inače ovakve štuke su baš rijetkost i smatraju se kapitalcima, jer obično primjerci koji se ulove su teški od dva do četiri kilograma – kaže Darko koji je ribolov zavolio još kao dijete, ali je imao i dužu pauzu pošto su ga privlačili drugi hobiji.

– Moj brat je strastveni ribolovac i štuka je uhvaćena njegovim priborom, jer se ja više bavim takozvanim plovkarenjem odnosno ribolovom na plovak, dok je on zagriženi i strastveni varaličar. U posljednje vrijeme smo dosta na vodi, jer nam je puno ljepše ovu izolaciju provoditi na rijeci i uživati u ribolovu i žuboru rijeke nego u kući – kaže Vujasinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

kozarski.com

ASHA prodaja vozila