Početna Servisne Danas oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

Danas oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Republici Srpskoj danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature vazduha, a nestabilno će biti i tokom vikenda, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Ujutru će biti promjenljivo oblačno, na sjeveru sa slabom kišom, na jugu sunčano, a tokom prijepodneva i dana nestabilno i promjenljivo vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, na jugu oko 20, u planinama od osam stepeni Celzijusovih, a maksimalna dnevna od 14 do 20 na sjeveru, na jugu, jugoistoku i istoku od 21 do 27, a u planinama od 11 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 18. jula, ujutru i prije podne biće pretežno sunčano i svježije, na jugu i jugoistoku uz umjerenu oblačnost i moguću slabiju kišu, a tokom dana promjenljivo i nestabilno sa uslovima za kišu i pljuskove sa grmljavinom na istoku, sjeverozapadu i centralnim planinskim krajevima, ali će biti i dužih sunčanih perioda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od devet do 15, na jugu oko 18, u planinama od sedam, a najviša dnevna od 17 do 23, na jugu i sjeveru oko 25, u planinama od 12 stepeni Celzijusovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju, 19. jula, jutro će biti promjenljivo oblačno, u sjevernim krajevima ponegdje sa slabom kišom, na jugu sunčano, tokom dana nestabilno, u istočnim i južnim krajevima sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će na sjeveru i sjeverozapadu biti promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 11 do 16, na jugu oko 18, u planinama od devet, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu i sjeveru oko 26, u planinama od 15 stepeni Celzijusovih.

ASHA prodaja vozila