Početna Vijesti Dan počele slavljem na krštenju, završile krvavim sukobom

Dan počele slavljem na krštenju, završile krvavim sukobom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljana Parlić (19) iz Pala uhapšena je zbog sumnje da je tokom proteklog vikenda na području Sokoca pokušala da ubije Nevenu Danilović Todorović, potvrđeno je za Srpskainfo.

Do tuče između njih došlo je ispred jednog poslovnog prostora u mjestu Podromanija kod Sokoca.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo nisu saopštili motiv sukoba između ove dvije žene, ali se po Sokocu priča da je do svađe između njih došlo zbog jednog muškarca iz tog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U PU Istočno Sarajevo rekli su, navodeći inicijale, da je povrijeđena Nevena prevezena i hospitalizovana u Bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac koji je ovo djelo okarakterisao kao pokušaj ubistva – pojasnili su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvije su se prvo posvađale, a zatim je Parlićeva nožem izbola Nevenu po leđima i nogama.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da policajci na mjestu gdje se desio obračun nisu zatekli Parlićevu, ali da je ona ubrzo pronađena i uhapšena.

– Tokom ispitivanja u Policijskoj stanici Sokolac ona je sarađivala sa inspektorima, te je priznala šta je uradila – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Upravo zbog toga protiv nje neće ići zahtjev za određivanje pritvora, već je puštena da se brani sa slobode.

Mještani Sokoca sa kojima smo razgovarali ističu da niko sa sigurnošću ne znaju šta je motiv.

– Čula sam da se priča da su se posvađale oko nekog muškarca, ali ne znam da li je to istina. Navodno su taj dan bile na istom krštenju, gdje su se srele i tada je došlo do svađe između njih. Na kraju su se našle na parkingu i ta cura iz Pala je izbola Nevenu. Svađale su se navodno oko nekog momka, ali on živi s drugom djevojkom. One su jedno vrijeme i živjele zajedno – ispričala je jedna od mještanki.

Ona je dodala da je čula da je Nevena teško povrijeđena i da je hitno prebačena u bolnicu u Istočno Sarajevo.

Povrede

Nakon što je izbodena nožem Nevena Danilović Todorović je prevezena u Dom zdravlja u Sokocu gdje joj je pružena ljekarska pomoć, a zatim je prevezena u Bolnicu „Srbija“.

U Bolnici Srbija juče nismo uspjeli dobiti informaciju o njenom zdravstvenom stanju, ali prema nezvaničnim informacijama, ona je zadobila teške povrede, a nije životno ugrožena.

ASHA prodaja vozila