Početna Vijesti DAN NAKON BURNE NOĆI Vučić se obraća javnosti u podne, opozicija najavila...

DAN NAKON BURNE NOĆI Vučić se obraća javnosti u podne, opozicija najavila dolazak ispred Predsjedništva

Beograd, 16. marta 2019.- Policija je usla u zgradu RTS i izvodi demonstrante jednog po jednog. Prethodno, predstavnik MUP-a je zamolio lidera Dveri Boska Obradovica da pozove ljude da sami mirno izadju, prenosi Blic. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Srbije Alekasndar Vučić obratiće se danas u 12 časova javnosti povodom sinoćnjih događaja, kada je dio demonstranata i lidera SZS upao u zgradu RTS.

Vučić se obraća javnosti u zgradi Predsjedništva na Andrićevom vencu, a lideri opozicije najavili su dolazak ispred zgrade Predsjedništva kako bi tražili njegovu ostavku.

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je učesnik protesta “1 od 5 miliona” da se okupe danas ispred Predsjedništva Srbije u 12, kada je najavljena vanredna konferencija za novinare predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obradović je pozvao sve učesnike protesta da ispred zgrade Predsjedništva Srbije budu u 11:55, ističući da ujedno ne odustaje od zahtjeva da se neko od organizatora protesta “1 od 5 miliona” večeras obrati u Dnevniku 2 RTS.

On je najavio i da će se, ukoliko taj zahtjev ne bude ispunjen, ispred zgrade RTS večeras okupiti “još veći broj demonstranata”.

(Blic)

ASHA prodaja vozila