Početna BiH Da li je nakon Pavića na red došao i Đokić?

Da li je nakon Pavića na red došao i Đokić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedijski napad na lidera Socijalističke partije Petra Đokića od strane medija pod kontrolom SNSD, su potvrdili najave da će po recepturi rasturanja DNS-a, uslijediti i cijepanje Đokićevih Socijalista.

Tako je ATV objavio, a RTRS zdušno podržao vijest da je Đokić omogućio odlaganje poništavanja diplome Osmanu Mehmedagiću Osmici, direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA).

Kako ATV saznaje u ponedjeljak naveče je održan sastanak lidera i funkcionera Socijalističke partije i Radenka Đurice (Komisija za koncesije) sa vlasnikom Univerziteta za poslovne studije Radovanom Klincovom, na kom je donijeta odluka da Inspektorat, na čijem čelu se nalazi kadar Socijalističke partije, odgodi poništavanja diplome Mehmedagiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su Socijalisti nakon niza optužbi za korupciju u Republici Srpskoj, a pogotovo u preduzeću Šume RS od strane SNSD-ovih medija, optuženi i za izdaju nacionalnih interesa i šurovanje sa omrženim Osmicom, nekadašnjim članom garde Alije Izetbegovića.

Ovako teške i za sada ničim argumentovane optužbe na ministra Đokića mogle bi biti signal za napad, koji će pored smjene sa ministarske funkcije, podrazumijevati i rasparčavanje stranke koju vodi po scenariju uništavanja DNS Marka Pavića.

(BN)

 

ASHA prodaja vozila