Početna Prijedorski region CRVENI KRST: PAKETIĆI ZA ODJEL PEDIJATRIJE

CRVENI KRST: PAKETIĆI ZA ODJEL PEDIJATRIJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Omladinskog kluba Crvenog krsta Prijedor dostavili su danas 15 novogodišnjih paketića Odjelu pedijatrije prijedorske bolnice. Paketići su prikupljeni tokom humanitarne akcije započete u Nedjelji solidarnosti, krajem oktobra prošle godine. Srđan Kunić, predsjednik Omladinskog kluba CK, ističe da je tokom akcije obezbijeđeno ukupno 150 paketića, čija je zvanična distribucija počela danas, doniranjem 15 paketića Odjelu pedijatrije.

– Odlučili smo da započnemo novu godinu humanim radom, doniranjem novogodišnjih paketića mališanima koji prve dane 2021. godine moraju provesti na Pedijatrijskom odjeljenju. Cilj nam je da vratimo osmijeh na lica te dječice i onaj poseban sjaj u njihovim očima – rekao je Kunić.

Na donaciji je zahvalio v. d. direktora Bolnice “Doktor Mladen Stojanović” Andrija Vukotić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kao i svake godine, Crveni krst izlazi u susret prijedorskoj bolnici. Zahvaljujemo se mladima ove humanitarne organizacije na akciji i nadamo se da će tako biti i ubuduće – poručio je Vukotić.

U Omladinskom klubu Crvenog krsta Prijedor najavljuju da će, narednih dana, stotinjak novogodišnjih paketića biti podijeljeno djeci iz socijalno ugroženih porodica.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila