Početna Prijedorski region Crveni krst donirao posteljinu prijedorskoj bolnici

Crveni krst donirao posteljinu prijedorskoj bolnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delgacija Crvenog krsta Reublike Srpske posjetila je danas Prijedor, a povod je bila donacije posteljine za bolnicu „Dr Mladen Stojanovć“, Dom za Starija lica i Dom za lica sa invaliditetom. Novu posteljina na ovaj način dobiće brojne ustanove ovog tipa širom Republike Srpske, poučuju iz Crvenog krsta. – Naš odbor je odlučio da iz vlastitih sredtava, znači nisu u pitanju donacijska sredstva kao što često bude slučaj, pomogne bolnicima, ali i drugim ustanovama u kojim borave ljudi kojima je potrebna pomoć – rekao je generalni sekretar CK RS Đoko Mihajlović.

Misija Crvenog krsta je da štiti ljude u ratu i u miru, te da im olakša patnje, naveo je Mihajlović, dodajući da se nada da će ovo pacijentima boravak u bolnici, makar malo, učinititi prijatnijim. Iz prijedorske bolnice su se zahvalili na donaciji, jer sve što pomaže da uslovi za boravak pacijenata budu bolji dobro dođe.

Iz Crvenog krsta RS su poručili da ovdje neće biti kraj donacijama ustanovama ovog tipa, te da će se potruditi da animiraju i druge organizacije na slične korake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kozarski

ASHA prodaja vozila