Početna Sport Crvena zvezda: Izvinjavamo se Ibrahimoviću. Naći ćemo primitivca koji ga je vrijeđao

Crvena zvezda: Izvinjavamo se Ibrahimoviću. Naći ćemo primitivca koji ga je vrijeđao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda je žestoko reagovala na urede i poručila da će naći “primitivnog pojedinca” koji je vrijeđao Ibrahimovića.

CRVENA ZVEZDA se oglasila povodom uvreda koje je dobio Zlatan Ibrahimović tijekom okršaja beogradskog kluba i Milana na Marakani. Ibrahimovića su vrijeđali na Marakani i uzvikivali “Smrdljivi balijo”.

Zvezda je žestoko reagovala na ove urede i poručila da će naći “primitivnog pojedinca” ili više njih koji su uputili uvrede Ibrahimoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom meča s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživio u našoj kući.

Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati”, navodi se u saopštenju.

ASHA prodaja vozila