Početna Biznis Cromex osvaja i najzahtijevnija tržišta EU

Cromex osvaja i najzahtijevnija tržišta EU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijedorsko preduzeće Cromex koje se bavi rezanjem i obradom metala,  koja je već uveliko po svom proizvodnom aranžmanu, ali i predstavljanju na evropskim sajmovima, prepoznatljiva i na ino tržištu, potpisala je ugovor sa švicarskom firmom za period do 2023. godine. Švicarska je redovno na vrhu globalnih ljestvica kvalitete života, inovativnosti ili uslova poslovanja.

Samim tim uspjeh naći se i na tom tržištu i steći povjerenje poslovno zahtjevnih Švicaraca u zemlji u kojoj iznad svega poštuju rad, tačnost ugovorenih poslova, ali i potpunu preciznost u izradi proizvoda koje traže.

Na pitanje čime je “Cromex” zaslužio povjerenje da se nađe u jednom takvom odabranom društvu iz “Cromex-a”doo, kažu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znajući da je problem ino partnera u našoj zemlji bio pronalazak adekvatnog saradnika u BiH koji bi mogao odgovoriti visokim švicarskim standardima kao i ispoštovati definisane rokove, naš proizvodni pogon opremili smo tako da obuhvata najsavremenije tehnologije i najkvalitetnije materijale.

Pored presa za savijanje metala, tri najsavremenija lasera za sječenje ploča i cijevi te robota za varenje, uložili smo dosta truda i novca u edukaciju kadra. Poštujemo zadane rokove i održavamo kvalitet usluga i proizvoda na koji smo se obavezali.”

U cijeloj priči oko novog ugovora zanimljiva je i činjenica da se u timu koji radi na obradi pozicija za švicarsko tržiste od osam članova, nalaze četiri muškarca i četiri žene.

Muški dio tima je posebno ponosan na svoje koleginice, jer su njihova strpljivost, temeljitost i marljivost uveliko zaslužne za kvalitet proizvoda koji oduševljava švicarske klijente.

 

D. S.

Dental Studio Prijedor