fbpx

Crna subota u Engleskoj: Preminuo navijač, igrač slomio nogu, pao helikopter

Nevjerovatan crni niz dogodio se juče u Engleskoj.

U samo pet sati preminuo je navijač na utakmici Brajtona, bivši selektor engleske fudbalske reprezentacije Glen Hodl srušio se u studiju za vrijeme emisije, igrač Lester Daniel Amartey slomio je nogu na utakmici protiv Vest Hema, a poslije završetka spomenutog dvoboja, srušio se helikopter pokraj stadiona u kojem je bio vlasnik Lestera.

Starijem navijaču prvoligaša Brajttona pozlilo je na utakmici, a kasnije je i preminuo.

“Brajton u velikoj tuzi javlja da je gospodin koji je na utakmicu došao sa sinom preminuo u bolnici. Klub je u ovim teškim trenucima uz porodicu i prijatelje preminulog navijača”, objavili su iz kluba.

U televizijskoj emisiji BT Sporta srušio se bivši engleski selektor, 61-godišnji Glen Hodl. Nakon što mu je pozlilo, odvezen je u bolnicu, a emisija je prekinuta.

Potom je igrač Lestera, 23-godišnji Daniel Amartey, slomio nogu na utakmici protiv Vest Hema, no tu nije bio kraj strašnim scenama.

Helikopter koji dolazi po vlasnika Lestera nakon svake utakmice, srušio se pokraj stadiona i zapalio, a u njemu je bio tajlandski milijarder Vičaj Šrivadanaprab , vlasnik kluba.

(index.hr)

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila