Početna Crna hronika Član bihaćke grupe The Babe Barbella nakon nesreće je još uvijek u...

Član bihaćke grupe The Babe Barbella nakon nesreće je još uvijek u komi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač i gitarista bihaćke grupe The Babe Barbella Arslan Handukić još uvijek je u komi i teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju su članovi ovoga benda doživjeli u nedjelju, 12. maja, na putu Krupa – Otoka u mjestu Stragarić.

Prvi put nakon nesreće u kojoj je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić koji se nalazio u vozilu koje se sudarilo s kombijem, oglasili su se članovi benda. Zahvalili su svim prijateljima na podršci i interesovanju.

– Prije svega želimo da izrazimo saučešće familiji Jasmina Gerzića poginulog u nesreći i brz oporavak Šefiku Šabiću njegovom kolegi i suvozaču. Takođe želimo da vas obavijestimo da je naš Arslan još uvijek u jako teškom stanju i u komi, ne zna se do kad će takvo stanje biti, ali čim se pokažu prve promjene u njegovom stanju mi ćemo vas obavijestiti. Molimo vas da skupa svi molimo za našeg Arslana – napisali su članovi benda The Babe Barbarella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila kada su se momci vraćali sa nastupa u Banjaluci. Dvije osobe su zadobile teške povrede glave, grudnog koša i noge, a jedna osoba je lakše povrijeđena u kombiju, dok je vozilu jedna osoba poginula, a druga zadobila povrede.

Arslan se nalazi u Kantonalnoj bolnici Irfan Ljubijankić u Bihaću.

(Klix)

ASHA prodaja vozila