Početna Crna hronika Četvoro uhapšeno zbog fizičkog sukoba

Četvoro uhapšeno zbog fizičkog sukoba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripadnici Policijske uprave Prijedor, po saznanju da je dana 29.10.2019. godine, oko 19,20 časova, u Prijedoru, u ulici Prvomajska, nad tri lica izvršeno krivično djelo, brzom i efikasnom reakcijom te operativnim radom na terenu, oko 21,00 časova, identifikovali su i lišili slobode lica inicijala D.R., D.D.,G.M. svi iz Prijedora i D.M. iz Banja Luke.

Lica se sumnjiče da su istog dana, u dvorištu ispred porodične kuće, fizički napala tridsetosmogodišnjaka iz Prijedora, te mu nanijela teške tjelesne povrede dok su četrdesetšestogodišnjaku i jednom maloljetnom licu, koji su se takođe nalazili u navedenom dvorišu nanijeli tjelesne povrede. Osumnjičena lica su se zatim putnički automobilom udaljila sa lica mjesta.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Prijedor a lice koje je zadobilo teške tjelesne povrede zadržano je na daljem liječenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O navedenom je upoznat postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, a nad licima lišenim slobode u toku je kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv osumnjičenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće podnesen izvještaj za krivična djela „Teška tjelesna povreda“ i „Tjelesna povreda“.

ASHA prodaja vozila