Početna Vijesti Četiri saobraćajne nezgode sa tjelesnim povredama

Četiri saobraćajne nezgode sa tjelesnim povredama

Policijskoj upravi Prijedor, tokom vikenda, prijavljene su četiri saobraćajne nezgode sa tjelesnim povredama po lica.

Dana 29.10.2022. godine oko 12,00 časova na regionalnom putu R1-1101 Blagaj Japra-Budimlić Japra, u mjestu Blagaj Japra, opština Bosanski Novi/Novi Grad dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.P. iz Novog Grada upravljajući vozilom marke „Citroen“ i jedno maloljetno lice koje je upravljalo mopedom marke „Aprilia“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede je zadobio vozač mopeda.

Dana 29.10.2022. godine oko 16,45 časova na magistralnom putu M1-100 Novi Grad / Bosanski Novi – Bosanska Krupa u ul. Branka Ćopića, opština Novi Grad dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.S. iz Kostajnice upravljajući vozilom marke „Audi“ i M.H. iz Bihaća upravljajući vozilom marke „ Golf“, kom prilikom je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, dok je pet lica zadobilo lake tjelesne povrede.

Dana 30.10.2022. godine na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u mjestu Rasavci, opština Prijedor došlo je do saobraćajne nezgode slijetanjem sa kolovoza četverotočkaša marke „ CF Moto“ kom prilikom je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Dana 30.10.2022. godine na na magistralnom putu M1-108 Novi Grad-Bosanska Krupa, u ul. Mladena Stojanović, opština Novi Grad dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali P.L. upravljajući vozilom marke „Peugeot“ i N.L. upravljajući mopedom marke „Aprilia“, kom prilikom je lake tjelesne povrede zadobio vozač mopeda.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenja brzine kretanja vozila, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.