Početna BiH Brutalno silovani dječak pod stalnim nadzorom psihologa

Brutalno silovani dječak pod stalnim nadzorom psihologa

Šestogodišnji dječak kojeg je 19. aprila oteo i silovao Elnes Hujić (19) u naselju Ljubovčići kod Sarajeva pod stalnim je nadzorom psihologa zbog ogromnog straha koji je preživio.

Izvor Avaza blizak istrazi rekao je da se dječak još nije vratio u porodičnu kuću jer i na sam spomen naselja u kojem je preživio torturu brizne u plač.

Roditelji su, takođe, u velikom šoku, a dječakov ujak je nedugo nakon zlostavljanja njegovog sestrića od nepoznate osobe dobio prijeteće poruke. Prijetnje je prijavio u Policijskoj stanici Stari Grad, a počinilac još nije priveden i saslušan.

Dječak se svakodnevno sastaje sa psihologom koji mu pokušava pomoći, jer se bliži njegov upis u prvi razred osnovne škole. Roditelji se nadaju da će nesrećni dječak prevazići traume koje je proživio da bi se s vršnjacima na vrijeme našao u đačkoj klupi.

Hujić, koji je u pritvoru, na ulici je zgrabio šestogodišnjeg dječaka koji živi u komšiluku i odnio ga u prostoriju do njegove kuće, gdje ga je brutalno silovao! Dijete je oteto kada se vraćalo kući od bake, kod koje je bilo i igralo se. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odjeću te ga silovao.

Dječak je potom otišao kući istraumiran te je ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dječaka su roditelji odmah odvezli na Pedijatrijsku kliniku, gdje su ga ljekari pregledali i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

Izuzeti su brisevi, a na dječakovoj odjeći pronađene su stidne dlake, za koje istražioci vjeruju da pripadaju Hujiću. On je isprva negirao zločin, da bi se u jednom trenutku pravdao da je bio pijan.

(Srpskacafe)

Dental Studio Prijedor