fbpx

Bračni par iz Rusije završio pred sudom zbog Ronalda i Mesija

Bili smo svjedoci raznih dešavanja na ovogodišnjem Mundijalu, na kojem su Englezi potezali pištolje, Iranci budili Ronalda pjesmom ispred hotela, ali tek sada stiže definitivno najbizarnija vijest. Bračni par u Rusiji završio pred sudom zbog svađe oko Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Iako su Portugalac i Argentinac završili učešća na Svjetskom prvenstvu, oni su u Rusiji još uvijek glavna tema. Navijači su ih prilikom dolaska na najveću fudbalsku smotru dočekali u euforiji. Bila su ova dva fudbalska gorostasa okupirana ljudima, koji su željeli fotografije sa svojim idolima, kao i njihove autograme.

Međutim, jedan bračni par je otišao najdalje od svih u fudbalskom fanatizmu. Rus i njegova supruga su se posvađali oko toga ko je najbolji fudbaler na svijetu. On je smatrao da je to Lionel Mesi, dok je ona bila na strani Kristijana Ronalda.

Pošto nisu mogli da se usaglase oko ove važne životne teme, odlučili su da odu na suđenje… i da se razvedu, prenosi Blic.

Budući da je i cijela svjetska javnost podjeljena oko ovog pitanja, a da realnih parametara za to nema, teško da će, sada već bivši supružnici otkriti ko je bio u pravu. Ostaje nada da će u narednom braku naići na fudbalske istomišljenike.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila